Over ons

Maak kennis met
Barenzo Westende

We are Barenzo Westende!

Stap binnen bij Barenzo en laat je omarmen door de hartelijke sfeer van ons getalenteerde team. Met Steven als charismatische gastheer en de vakkundige handen van Benny en Kader in de keuken, beloven wij een onvergetelijke culinaire ervaring.

We streven ernaar dat elke gast met een brede glimlach vertrekt, zich thuis voelend in de gastvrijheid die wij bieden. 

Of je nu ‘s middags kiest voor lichte tapas of ‘s avonds de betovering van de Mibrasa Grill wilt ervaren, elk moment bij Barenzo is doordrenkt met passie. Laat je verleiden door bijzondere vleessoorten en verse zeelekkernijen, bereid met meesterschap door Benny.

Barenzo verwelkomt je niet alleen voor een maaltijd maar voor een onvergetelijke belevenis. Laat ons je meenemen op een reis van smaak en genot. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze warme ambiance.

Stap binnen en laat de sfeer van Barenzo je omarmen. Terwijl de zon ondergaat, transformeert ons restaurant in een oase van verfijning en gezelligheid.

Onze avonden zijn doordrenkt met de heerlijke aroma’s van de Mibrasa Grill, waar de vlammen dansen en de smaken tot leven komen. Ontdek de meest bijzondere vleesgerechten en verse zeevruchten, bereid met passie en vakmanschap door onze getalenteerde chefs.

Elke week gaan we in overleg met onze leverancier om de beschikbare vleesrassen te bespreken en de beste opties te selecteren. Onze leverancier heeft speciaal voor ons een rijpingsfrigo, waar alle verschillende rassen zorgvuldig worden bewaard. Zo kunnen we garanderen dat we altijd het beste en meest smaakvolle vlees op onze menukaart aanbieden.

Wij zijn in verlof tot 05/07

Team BARenZO is momenteel in verlof, we ontvangen jullie graag weer vanaf 05/07.

Wij zijn steeds bereikbaar via e-mail.